trad-manga
 Főoldal Projektek Rólam Bejelentkezés Szabályzat FB E-mail Vendégkönyv

 

Aktív projektek
 
 
 
Most ezen dolgozom:

Tenshi Ja nai!!5. kötet

Kimi wa petto10. kötet

Fruits basket14. kötet

Trinity blood3. kötet

Goong6. kötet

Living no Matsunaga-san - 1. kötet

 
 
Barááátok

    

    

    

 

 

Living no Matsunaga-san

Általános adatok:

  Mangaka: Iwashita  Keiko
  Kiadás éve: 2016-tól napjainkig
  Műfaj, téma: romantikus, iskolai élet, shoujo
  Kötetek, fejezetek száma: egyelőre 3 kötet / 12 fejezet
  Japán állapot: aktív
  Magyar állapot: aktív


Tartalom:

 A manga főhőse Sonoda Miko, egy másodéves középiskolás lány. Történetünk elején a szülei elköltöznek a nagymamájához, hogy gondoskodjanak az idős hölgyről. Erre az időre, hogy ne kelljen iskolát váltania, Miko úgy dönt, az állandóan dolgozó és üzleti útra utazó nagybátyjához bútorozik. Azonban már az oda út sem megy zökkenőmentesen: nem messze a megadott címtől találkozik egy, a húszas éveiben járó férfivel, akit egy félreértésnek köszönhetően perverz zaklatónak néz és lefúj dezodorral (paprikaspray hiányában). Nemsoká viszont kiderül, hogy a pasas igazából pont abban a többszintes házban él, ahová Miko költözik és Matsunaga Junnak hívják, mellesleg pedig dizájnerként könyvborítókat készít. Rajta kívül ott lakik még Oomeki Asako manikűrös; Houjou Ryou egyetemista, és a macskája, a királyi fensőbbségtudattal rendelkező Sabako; Hattori Akane, aki szinte azon nyomban visszavonul a szobájába, így a nevén kívül nem tudunk meg róla semmit; végül, de nem utolsó sorban pedig Suzuki Kentaro, aki egy igazi playboy és aki szinte minden második este más-más lánnyal állít haza. Ez pedig látszólag a szomszédos szobában lakó Ryou-n kívül senkit sem zavar. Mikónak tehát fel van adva a lecke, hiszen ennyi, na meg ennyire különböző életstílushoz és életvitelhez alkalmazkodni nem könnyű. Szegény lányt pedig a nagybátyja már 10 perc után bedobja a mély vízbe, ugyanis visszamegy a munkahelyére, Matsunagára hagyva unokahúgát, hogy együtt oldják meg a kipakolás nehézségeit... Bár a nem túl szép találkozás és a kezdeti nézeteltérések rányomják a bélyegét a kapcsolatuk elejére, idővel azonban kiderül, hogy a hirtelen haragú és nagyhangú Matsunaga-san nem is olyan elviselhetetlen, mint ahogy Miko azt gondolta, és talán nem is lesz olyan rossz, ha másokkal él együtt az ember…


Saját vélemény

A jelenleg is (2018 tavasza) futó manga rajzolása gyönyörű. Bár sajnos kliséktől nem mentes a cselekménye, mégis van benne valami báj. Bátran ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik egy kis romantikus kikapcsolódásra vágynak.

Letöltés:

1. kötet

1. szoba
2. szoba
3. szoba
4. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
 

2. kötet

5. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
6. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
7. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
8. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
Extra fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás

 

3. kötet

9. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
10. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
11. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás
12. fejezet
tisztítás/fordítás és szerkesztés/tisztázás

 

 

4. kötet
5. kötet

 

 

 
Chat

 
Csere

 
Számláló
Indulás: 2016-05-17
 
Infók

Nyitás: 2016. május 17.

Téma: mangák, mangafordítások

Admin: Maryanne

Design: Lullabae 

Kódok: Linda

 

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!