trad-manga
Menü
 
Most ezen dolgozom:

- Tenshi Ja Nai!! [Link]
          4. kötet
- Kimi wa petto [Link]
          9. kötet
- Fruits basket [Link]
        13. kötet
- Trinity blood [Link]
          3. kötet
- Goong [Link]
          6. kötet

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolat

 
modtitle

 

Általános adatok:

   Mangaka: Kiyo Kyujyo
   Kiadás éve: 2004-től napjainkig
   Műfaj, téma: akció, dráma, horror, shoujo
   Kötetek, fejezetek száma: egyelőre 19 kötet / 74 fejezet
   Japán állapot: futó
   Magyar állapot: aktív... szerűség...


Tartalom:

   Egy távoli jövőben az „Armageddon”-nak nevezett katasztrófa után matuzsálemek jelennek meg a Földön. Mivel ezek az intelligens lények emberi vért isznak, emberfeletti gyorsasággal és erővel rendelkeznek, az emberek a régi idők emlékére vámpíroknak nevezik el őket.
   Egy ilyen vámpír uralkodik a magyarországi István felett, ahol a novícia Esther Blanchett, egy talpraesett, fiatal lány és segítője, Dietrich veszi fel a harcot az igazságtalan márki ellen. Történetünk kezdetén jelenik meg a kétbalkezes, szerencsétlen és szegény Abel Nightroad atya, a vatikáni AX küldötte, hogy nyomozzon a vámpír márki, Kádár Gyula, valamint a városban történő gyilkosságok és eltűnések után. Abel atya történetesen pont abban a Mátyás templomban lesz elszállásolva, ahol Esther és Dietrich él, így meg is van a kis csapat, azonban nem minden és mindenki az, aminek és akinek látszik… Végül Esther csatlakozik Nightroad atyához és a HC-IIIX nevű robottal kiegészülve indulnak el Rómába, hogy a lány csatlakozhasson a AX-hez és válaszokat kapjon a kérdéseire, ám az odaút sem épp zökkenőmentes, arról meg már nem is beszélve, hogy Rómában sem kell az unalomtól tartaniuk…

Saját vélemény:
    A Trinity blooddal anime formában találkoztam először és azonnal megtetszett a kétbalkezes pap, a novícia és az AX története. Egy vatikáni elit-alakulat, ami felveszi a harcot a vámpírokkal… Aztán mikor elkezdtem olvasni a mangát, olyan sok különbség szembe ötlött, hogy mostanra már sajnos nem tudom úgy élvezni az animét, mint annak előtte. Sőt… Esther a mangában talpraesett, sokkal belevalóbb, mint az animében, nem nyafog annyit, a maga feje után megy, nem pedig állandóan csak Abel-en lóg és maga a történet sem olyan epizódszerű, sokkal érthetőbb, mint az anime, így bátran ajánlom mindenkinek.


 

Letöltés:

1. kötet
  1. fejezet
  Az ember, aki a Földre szállt
  2. fejezet
  Mielőtt leszáll az éj
  3. fejezet
  A határon túl
  4. fejezet
  Nem vagyunk angyalok
 

2. kötet
   5. fejezet
  Adrenalinlöket
   6. fejezet
  Csipkerózsika
  7. fejezet
  Roselyne és az oroszlánok
  - tisztítás/fordítás
  és szerkesztés/tisztázás
  8. fejezet
                             A Menny kapui
                             - tisztítás/fordítás
                             és szerkesztés/tisztázás
    

3. kötet
 
9. fejezet
  Dél közepén
  - tisztítás/fordítás
  és szerkesztés/tisztázás
  10. fejezet
  Stranger than Paradise
  - tisztítás/fordítás
  és szerkesztés/tisztázás
  11. fejezet
                             Gyerekjáték
                              - tisztítás/fordítás
                              és szerkesztés/tisztázás
                              12. fejezet
                              Kőszikla
                              - tisztítás/fordítás
                              és szerkesztés/tisztázás

4. kötet
5. kötet
6. kötet
7. kötet
8. kötet
9. kötet
10. kötet
11. kötet
12. kötet
13. kötet
14. kötet
15. kötet
16. kötet
17. kötet
18. kötet

19. kötet
 

<<vissza>>

 

 
Üdv nálam!

Mangafordítással már 2011 óta foglalkozom, de komolyabban – úgy értve, hogy publikálásra készen és vállalhatóan – csak 2013 decemberében kezdtem el munkálkodni.
A fordítások általában francia nyelvről történnek -  angolul sosem tanultam, a német pedig sajna nem az én nyelvem volt -, amit 13 éve - általános iskola első osztályától - tanulok (most lesz a 14-ik…).
 Projektjeim egyelőre a Tenshi Ja Nai!! /I’m no angel!!, a Kimi wa petto/Tramps like us, Trinity Blood és a Fruits Basket, valamint Kukuruval közösen a Goong. Kooprodióukcióban tisztítója vagyok az Ayakashi Hisennek Neofruzsival az Nemchuckmangáknál, a Haa haa-nak az AnimeAndOthersnél, valamint a Fukumenkei Noise-nak és a Black Birdnek az AnimeLove-nál.
 Mivel a saját projektjeimet egyedül viszem - kivételt képez ez alól a Tenshi és a Goong, hiszen ezt a kettőt angolról fordítom, így ezeknél nélkülözhetetlen Kukuru lektori tevékenysége -, így időm és kedvem határozza meg, hogy mikor tudok újabb fejezetet kiadni a kezeim közül, de igyekszem minél hamarabb :)

 

 

 
Chat
 
Csere

 

 
Számláló
Indulás: 2016-05-17
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints