trad-manga
 Főoldal Projektek Rólam Bejelentkezés Szabályzat FB E-mail Vendégkönyv

 

Aktív projektek
 
 
 
Most ezen dolgozom:

Tenshi Ja nai!!5. kötet

Kimi wa petto10. kötet

Fruits basket15. kötet

Trinity blood3. kötet

Goong6. kötet

Living no Matsunaga-san - 1. kötet

 
 
Barááátok

    

    

    

 

 

Hírek

Hohohohó! Önnek egy új karácsonyi pakkja érkezett.

2017.12.24. 21:00, maryanne0629
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!

Kedveskéim!

Ahogy ígértem, itt is van a karácsonyi pakk. Eredetileg azt terveztem, hogy egyben feltöltve kapjátok meg és nem árulom el, mi van benne, lepődjetek majd meg akkor, mikor letöltitek és „kicsomagoljátok”, mint egy igazi karácsonyi ajándékot. De aztán rájöttem, hogy a) nem biztos, hogy a netem kibírná addig, míg feltölt és nem szakadna-e meg közben - mert nincs is annál bosszantóbb, mikor fél órás le/feltöltés után, 98%-nál elszáll az egész és kezdheted elölről… -.- és b) lehet, hogy más is szenved ilyen problémával és akkor egészen addig nem tudná leszedni, amíg fel nem töltöm egyesével… Szóval inkább a jól bevált módon teszem közkinccsé, mit alkottunk Nektek.

A pakk tartalma (amit a számra kattintva tudtok letölteni):

Fruits basket 77., 78., 79., 80., 81. fejezete.

Goong 36. fejezete.

Kimi wa petto 48., 49., 50., 51., 52. fejezete.

Living no Matsunaga-san 1. fejezete. (Új, közös projekt az Anime and Others-szel. Leírás és részletek hamarosan)

Tenshi ja nai! 19. fejezete.

Trinity blood 7., 8., 9. fejezete.

Remélem, örültök nekik ^.^ Még egyszer Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Kívánok. Találkozzunk 2018-ban is!

 Pusszancs!

Még nincs hozzászólás.
 
Chat

 
Csere

 
Számláló
Indulás: 2016-05-17
 
Infók

Nyitás: 2016. május 17.

Téma: mangák, mangafordítások

Admin: Maryanne

Design: Lullabae 

Kódok: Linda

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu