trad-manga
Menü
 
Most ezen dolgozom:

- Tenshi Ja Nai!! [Link]
          4. kötet
- Kimi wa petto [Link]
          9. kötet
- Fruits basket [Link]
        13. kötet
- Trinity blood [Link]
          3. kötet
- Goong [Link]
          6. kötet

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolat

 
modtitle

 

Általános adatok:

  Mangaka: So-Hee Park
  Kiadás éve: 2002-2012
  Műfaj, téma: dráma, shoujo, romantikus, vígjáték, érdekházasság
  Kötetek, fejezetek száma: 27 kötet / 179 fejezet
  Koreai állapot: befejezett
  Magyar állapot: aktív

Közös projekt az Anime and Others-szel


Tartalom:

A manhwa főszereplője, Shin Chae-Gyeong egy olyan középiskolába jár, ahol nem más tanul, mint a Seja (Korea koronahercege), Lee Shin. A koronaherceg betöltötte 17. életévét és azt az utasítást kapta az Uhmamamától (az anyjától), hogy találjon magának egy sejabint (feleséget), különben az Ahbamama (az apja) és az Uhmamama jelöl ki valakit mellé.

Első találkozásuk nem igazán mondható szerencsésnek: a Seja hozzávág egy pár cipőt Chae-Gyeonghoz, mire a lány elkezd veszekedni vele (közben barátnőjével a használt lábbeliért harcolnak a háttérben) és elhangzik a végzetes mondat: "Nekem jó, amíg nem egy olyan libát veszek el, mint te!" Természetesen tudjuk, mi szokott ilyenkor történni. Előtte azonban még megpróbálja beszervezni sejabinnek legjobb barátját, Seong Hyo-Rint, aki gondolkodás nélkül elutasítja. Főhősnőnk jókor jár jó helyen, így szem- és fültanúja lesz a "lánykérésnek". Szerencsésnek mondhatja magát: egy kutyának köszönhetően lebukik a nagy hallgatózás közben.

Azonban Chae-Gyeong legvadabb rémálmaiban sem gondolta volna, hogy nagyapja és a Halbamama (Shin nagyapja) megegyeztek, a trónörökös, Shin, nagypapi lányunokáját fogja feleségül venni. Mivel a Seja elfogadja az ajánlatot, Chaénak nincs választása, mint hogy ő legyen Lee Shin felesége - bár megegyeznek, hogyha a lány nem szokja meg azt az életet, később elválnak. Persze a bonyodalmak itt még nem érnek véget. Feltűnik ugyanis Yul Lee, aki eredetileg a Seja lett volna, azonban apja korai halála miatt erről le kellett mondania. Édesanyja ennél azonban jóval ambiciózusabb és nem csak a kicsi fiát ért veszteségek miatt, mivel mikor elhagyták a királyi palotát férje halála után, elvesztette a lehetőségét annak, hogy ő lehessen Korea legbefolyásosabb nője. Szeretné, ha minden úgy menne, mint régen, és ennek érdekében el is követ mindent.

Az esküvőnek köszönhetően Chae-Gyeong egy olyan világban találja magát, ahol királyok és királynők élnek, terveket készítenek a királyi család tagjai egymás megbuktatásához, s ahol akár merényletek áldozata is könnyen lehet valaki. Vajon a végén Chae-Gyeong és Shin a válás mellett döntenek?

/animeaddicts.hu/

 

Letöltés:

1-5. kötet (31. fejezetig): animeaddicts.hu
                                                            vagy
                                    animeandothers.gportal.hu
 

               A 32. fejezettől közös projekt
                  az Anime and Others-szel. 

5. kötet
  32. fejezet
  33. fejezet
  34. fejezet
  35. fejezet
 


 

6. kötet
  36. fejezet
  - tisztítás/fordítás/lektorálás
    /szerkesztés/tisztázás
  37. fejezet
  - tisztítás/fordítás/lektorálás
    /szerkesztés/tisztázás
  38. fejezet
                          - tisztítás/fordítás/lektorálás
                            /szerkesztés/tisztázás
                         39. fejezet
                         - tisztítás/fordítás/lektorálás
                           /szerkesztés/tisztázás
                         40. fejezet
                         - tisztítás/fordítás/lektorálás
                           /szerkesztés/tisztázás
                         41. fejezet
                         - tisztítás/fordítás/lektorálás
                           /szerkesztés/tisztázás
                         42. fejezet
                         - tisztítás/fordítás/lektorálás
                           /szerkesztés/tisztázás

7. kötet
8. kötet
9. kötet
10. kötet
11. kötet
12. kötet
13. kötet
14. kötet
15. kötet
16. kötet
17. kötet
18. kötet
19. kötet
20. kötet
21. kötet
22. kötet
23. kötet
24. kötet
25. kötet
26. kötet
27. kötet

 

 
Üdv nálam!

Mangafordítással már 2011 óta foglalkozom, de komolyabban – úgy értve, hogy publikálásra készen és vállalhatóan – csak 2013 decemberében kezdtem el munkálkodni.
A fordítások általában francia nyelvről történnek -  angolul sosem tanultam, a német pedig sajna nem az én nyelvem volt -, amit 13 éve - általános iskola első osztályától - tanulok (most lesz a 14-ik…).
 Projektjeim egyelőre a Tenshi Ja Nai!! /I’m no angel!!, a Kimi wa petto/Tramps like us, Trinity Blood és a Fruits Basket, valamint Kukuruval közösen a Goong. Kooprodióukcióban tisztítója vagyok az Ayakashi Hisennek Neofruzsival az Nemchuckmangáknál, a Haa haa-nak az AnimeAndOthersnél, valamint a Fukumenkei Noise-nak és a Black Birdnek az AnimeLove-nál.
 Mivel a saját projektjeimet egyedül viszem - kivételt képez ez alól a Tenshi és a Goong, hiszen ezt a kettőt angolról fordítom, így ezeknél nélkülözhetetlen Kukuru lektori tevékenysége -, így időm és kedvem határozza meg, hogy mikor tudok újabb fejezetet kiadni a kezeim közül, de igyekszem minél hamarabb :)

 

 

 
Chat
 
Csere

 

 
Számláló
Indulás: 2016-05-17
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints